Industriarbetarnas tidning

Uppåt för förbundstidningar

23 augusti, 2001

Skrivet av ÅKE LIF

Fackförbundspressen står sig gott i konkurrensen. Under första halvåret 2001 ökade annonsförsäljningen för flera stora förbundstidningar, trots att marknaden för fackpress som helhet minskade med tio procent.Dagens Arbetes dotterbolag d.a. media svarar för annonsförsäljningen i tre tidningar. Alla tre ökade sin försäljning, SEKO-magasinet mest av alla undersökta tidningar. Kommunalarbetaren, redan tidigare ett stort annonsorgan, fortsatte öka kraftigt och även Dagens Arbete gick plus på den vikande marknaden.

Nya gymnasielagen

Ministern: De ensamkommande borde ha förberett sig bättre

Ministern: De ensamkommande borde ha förberett sig bättre

Hundratals unga ensamkommande måste hitta fasta jobb innan jul för att få stanna i Sverige. Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) tycker att Sverige varit generösa mot gruppen – men föreslår nu vissa lättnader på grund av pandemin.