Industriarbetarnas tidning

Vanliga frågor

25 april, 2018

Kostar det att läsa e-DA?
Nej. Det digitala magasinet är gratis.

Hur läser jag digitaltidningen?
Du laddar ner appen gratis på App Store eller Google Play. Sök på tidningens namn så kommer appen upp. Om du har en iPad/iPhone laddar du ner appen i App Store. Om du använder en Android-enhet laddar du ner appen via Google Play.

Jag har inte tidigare läst digitaltidningen, hur gör jag?
När du hämtat hem appen väljer du i arkivet om vilken edition av DA du vill läsa. Vi gör egentligen tre tidningar varje månad: en stor del av materialet är gemensamt men vi skriver också material enbart för medlemmar i IF Metall, GS och Pappers. När du har valt edition kommer du automatiskt till den nästa gång. För att se alla editioner behöver du trycka på symbolen med fyra rutor, längst upp till höger för Iphone och Ipad, till vänster på Android.

På en del sidor blinkar det till när jag öppnar sidan. Varför då? 
Om något blinkar till när du öppnar en ny sida eller ett nytt uppslag så finns det en länk där för mer läsning på da.se.

Jag vill skriva ut eller dela en artikel till en vän. Hur gör jag då?
Vill du skicka/skriva ut endast en sida håller du mobilen eller paddan i upprätt läge och väljer symbolen för att skriva ut/skicka. För att skicka eller skriva ut ett helt uppslag håller du din enhel i liggande läge så att hela uppslaget visar sig innan du skriver ut/skickar. Vill du skicka flera uppslag behöver du göra det på nytt för varje uppslag.

Kris i byggbranschen

Så gick det för arbetarna som fick gå från husfabriken

Så gick det för arbetarna som fick gå från husfabriken

Osäkerheten på marknaden gör att återstarten för K2A Trähus skjuts på framtiden.