Pengarna både finns – och inte

Klart det är trevligt att få utdelning på en aktie. Men hur var det nu med att det inte finns pengar, alltså till löneökningarna, frågar sig Marcus Raihle.

”Bra med krafttag, men skydds­ombuden måste också få komma in på alla arbetsplatser”

Chefredaktör Helle Klein om arbetslivskriminaliteten.

Dagens Arbete söker fotograf

Foto: David Lundmark

Dagens Arbete är tidningen som vågar utmana.
Våra satsningar på grävande journalistik,
högklassiga bilder och välskrivna reportage
väcker ofta uppmärksamhet. Vi söker nu en

Fotograf

för ett vikariat i sex månader

Vår fotograf David Lundmark ska vara föräldraledig under våren. Nu söker vi en ersättare som:

  • Har utbildning inom bildjournalistik.
  • Har erfarenhet av redaktionellt arbete.
  • Har lätt för att samarbeta.
  • Fixar såväl rörligt som stillbild. 

Erfarenhet av att fota i industrimiljöer är ett plus.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med resor till spännande miljöer över hela landet. Dagens Arbetes redaktion sitter i nyrenoverade lokaler nära Hötorget i Stockholm tillsammans med vårt annonsbolag DA media och det nystartade magasinet Dagens Arbetsmiljö.

Ansökan med referenser och arbetsprover – gärna arbetsplatsbilder – senast den 8 november till: Helle Klein, Dagens Arbete, 105 52 Stockholm eller till hk@da.se. Tillträde i januari 2020.

Har du frågor kontakta: Helle Klein, chefredaktör, 08-786 03 35, Gunilla Ericson, redaktionschef 08-786 03 23 eller Isak Krantz, redigeringsansvarig 08-786 03 07. Journalistklubbens representant är David Lundmark 08-786 03 95

Dagens Arbete är en självständigt mediebolag för IF Metall, GS-facket och Pappers. Månadsmagasinet har en upplaga på cirka 380 000 exemplar. Läs mer.

Läs mer:

Jag förstår DA använder cookies enbart för att läsa av besöksstatistik. Läs mer om vår integritetspolicy här​. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du insamlandet av din IP-adress.