”Lyssna på idolerna – men tänk själv”Krönikören Stefan Eriksson hyllar världens alla inspiratörer, men påpekar att resultatet av deras inspiration kan bli lite vad som helst.

”Bekämpa segregationen, inte flyktingarna”Chefredaktör Helle Klein vill att (S) slutar med den auktoritära retoriken.

Bli bättre på gräv med världsmästaren!

miranda-webb

Miranda har grävt om handel med vapen och tonfisk, kartlagt tobakssmuggling och klätt av korrumperade politiker. Hon hjälpte SVT att avslöja Telia Sonera-skandalen och var en nyckelperson i publiceringen av Panama-dokumenten. I fjol regnade de fina journalistpriserna över henne.

Möt Miranda Patrucić, prisbelönt undersökande reporter/redaktör på ansedda OCCRP i Sarajevo – under ett frukostseminarium eller en hel förmiddag.

Seminariet vänder sig till  både reportrar och arbetsledare som vill få kraft att börja gräva.  Vana grävare får tips för att bli ännu vassare på att avslöja skumma företag och gömda pengar.  Miranda inspirerar och guidar.

NÄR OCH VAR?

Onsdagen 29 mars 2017, lokalen är Playhouse teater Drottninggatan 71 A i Stockholm. Här har du en karta.

PROGRAM:

07.30-08.30: Registrering och frukost

08.30-10.00: Världen behöver grävande journalistik. Miranda Patrucić berättar om hur hennes och andras arbete avslöjar korruption, maktmissbruk och ekonomiskt fiffel.

10.00-10.30 Mingel med smoothie för dem som anmält sig för hela förmiddagen.

10.30-12.00 Här hittar du verktygen för att gräva själv. Miranda Patrucić ger handfasta råd till dig som vill börja gräva eller vill bli bättre på det.

ANMÄLAN:

Max 200 deltagare får plats, först till kvarn gäller. Anmäl dig senast 24 mars, använd formuläret här nedan. Glöm inte att fylla i om du vill vara med halva eller hela förmiddagen.

För specialkost, mejla Stina Nilsson på sn@da.se

BETALNING:

Du betalar genom att sätta in pengar på bankgiro 5177-0634, glöm inte uppge ditt namn. Vill du betala mot faktura, ange det i formuläret nedan. När vi fått din betalning har du din plats på seminariet, då är också din anmälan bindande (men du kan skicka en kollega om du skulle få förhinder).

Dagens Arbete är känd för sin grävande journalistik, inte minst genom ideliga nomineringar till Guldspaden. Frukostseminariet är en del av vårt 20-årsfirande 2017.

Frukostseminarium med Miranda Patrucić

captcha

Jag förstår DA använder cookies enbart för att läsa av besöksstatistik. Läs mer om vår integritetspolicy här​. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du insamlandet av din IP-adress.