Industriarbetarnas tidning

Napo stressar runt

22 oktober, 2015

Filmen När stressen slår till handlar om hur huvudpersonen Napo stressas av olika problem i arbetslivet. Napo är en typisk arbetstagare och återkommer i en rad animerade, språkfria filmer om arbetsmiljö som distribueras av Europeiska Arbetsmiljöbyrån – EU:s informationsorgan om arbetsmiljöfrågor (EU-Osha).

Denna film ingår i EU-Oshas kampanj Friska arbetsplatser förebygger stress som pågått sedan 2014 och handlar om hur arbetsrelaterad stress ska förebyggas ute på arbetsplatserna. I Sverige har kampanjen final i morgon fredag på Arbetsmiljöriksdagen i Stockholm.

Det finns fler filmer om Napo, bland annat om risken att halka och falla i arbetet och om kemikalier på arbetsplatserna.

Kommentera

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Det kan dröja en stund innan din kommentar publiceras. Dela gärna artikeln så kan fler delta i debatten! E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.