Industriarbetarnas tidning

Här bloggar Dagens Arbetes chefredaktör, Helle Klein, om alltifrån möten med fackliga medlemmar runtom i Sverige till debatter med makthavare i samhälls- och arbetslivet. Här blandas högt och lågt, allvar och roligheter, det politiska med det mer personliga.

Vår granskning av Samhall

11 december, 2017

Skrivet av

Vår granskning av Samhall i nya numret av Dagens Arbete har hittills fått ett stort genomslag. I går, söndag, började vi publicera en del av granskningen – dels vår nyhet om samhallarbetarna som plockar isär militära granater, dels om samhallarbetarna som tvingas stå utomhus i usel arbetsmiljö och sortera elskrot.

Rapport gjorde ett stort inslag på vår granskning.
Och därefter följde Expressen: Samhallanställda fick plocka isär granater
Dagens Nyheter: Militära granater demonterades vid Samhall
Sörmlands Nyheter: Samhalls anställda monterade isär granater

Dessutom toppade vår nyhet Text-tv i går kväll och Omni skrev och #nysamhall trendade på twitter trots Nobelfest och annat.

Här är min ledarkommentar om Samhall:  Djupt ovärdigt, Nya Samhall

Vi kommer att fortsätta med vår granskning denna vecka. Håll koll på da.se

Kommentera

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Det kan dröja en stund innan din kommentar publiceras. Dela gärna artikeln så kan fler delta i debatten! E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.