Industriarbetarnas tidning

Hur påverkar AI våra jobb?

24 september, 2019

Skrivet av

Stora Framtidsdagen Experter inom artificiell intelligens om hur utvecklingen påverkar vårt arbetsliv. Följ dagen på da.se!

Artificiell intelligens, maskininlärning, robotar i allt fler branscher. En sak vet vi om framtidens arbetsliv, och det är att det kommer se annorlunda ut. Dagens Arbete har under en längre tid bevakat frågor om automatisering och robotisering inom industrin. Länkar till några av de artiklarna finns här nedan.

Under Stora Framtidsdagen, en heldag i Stockholm den 25 september, tar DA tempen ytterligare på utvecklingen, tillsammans med Institutet för framtidsstudier och Kommunalarbetaren. Var står vi i dag, och när kommer vi börja se de riktigt stora förändringarna? frågar sig de tre arrangörerna.

I programmet återfinns en mängd forskare, praktiker, framtidsspanare och beslutsfattare – och en panel som ska diskutera fackförbundens roll när yrken förändras. Vi rapporterar från dagen här på da.se samt i sociala medier.

Följ gärna Dagens Arbete på Facebook, Twitter och Instagram!

Kommentera

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Det kan dröja en stund innan din kommentar publiceras. Dela gärna artikeln så kan fler delta i debatten! E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.