Industriarbetarnas tidning

Två år till

9 april, 2021

Skrivet av

Ögonblicket. Klockan är 11.22 på Götenehus.

Milomir ”Milo” Milikic har jobbat som målare i 45 år. Han drev länge egen firma i Bosnien, men kriget kom emellan. Flykten tog honom och familjen till Skaraborgs­slätten och Götene. Här har han jobbat i snart två år. Ibland är jobbet stressigt, men han tycker om det.

”Mina vuxna barn protesterar ibland och undrar varför jag fortfarande jobbar, men jag tycker det är tråkigt att gå hemma utan jobb”, säger han. ”Jag tänker jobba två år till. Sen ska jag gå i pension.”

Kommentera

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Det kan dröja en stund innan din kommentar publiceras. Dela gärna artikeln så kan fler delta i debatten! E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Kris i byggbranschen

Så gick det för arbetarna som fick gå från husfabriken

Så gick det för arbetarna som fick gå från husfabriken

Osäkerheten på marknaden gör att återstarten för K2A Trähus skjuts på framtiden.