Industriarbetarnas tidning

Podd som sällskap

4 februari, 2022

Skrivet av

Ögonblicket Klockan är 15.17 på Space interiör i Kalix.

Joel Eriksson, 25 år, är en rejäl karl. Storlek 48 på arbetsskorna. I ett år har han hunnit jobba på snickeriet Space interiör i Kalix där han sköter kantlistmaskinen. Företaget tillverkar inredningar i moduler till främst badrum och kök.

Skivorna i olika storlekar förses med kantlister innan de monteras ihop.

Joel Eriksson ser till att listerna limmas och värms fast. Bänkskivorna är besvärligast, konstaterar han och tar på sig lurarna. Han lyssnar på avsnitt 88 av en rollspelspodd där varje avsnitt är tre till fyra timmar. Totalt 115 avsnitt.

Kommentera

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Det kan dröja en stund innan din kommentar publiceras. Dela gärna artikeln så kan fler delta i debatten! E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Kris i byggbranschen

Så gick det för arbetarna som fick gå från husfabriken

Så gick det för arbetarna som fick gå från husfabriken

Osäkerheten på marknaden gör att återstarten för K2A Trähus skjuts på framtiden.